ONTWERP

ONTWIKKELING

UITVOERING

Hoe werken we


Om tot innovatieve oplossingen te komen werken wij nauw samen met onze klanten en verplaatsen wij ons in de doelgroep. Zo brengen wij de wensen en eisen in kaart en vinden het achterliggende probleem. Met onze unieke aanpak verliezen we de traditionele waarden van uw organisatie niet uit het oog, maar versterken deze juist.  

Wat kunnen we


Ons team biedt u een breed scala aan expertise en ervaring op verschillende gebieden zoals ontwerp, technologie, vormgeving, prototyping en projectmanagement. Zo kunnen wij een belangrijke rol spelen in elke fase van uw project, van ontwikkeling tot uitvoering.  

Wat maken we


Wij zijn goed in het maken van alles wat interactief is: producten, serious games, grote installaties, noem maar op. Met onze interactieve projecten stimuleren we bijvoorbeeld spelenderwijs leren in het onderwijs, moderne revalidatie in de zorg en magische ervaringen in openbare ruimtes.  

Concepten & Oplossingen


Door experts binnen de doelgroep te betrekken in het ontwerpproces, komen wij tot creatieve oplossingen voor verschillende scenario’s. 

Interactive Elektronica


Wij gaan op een creatieve manier om met interactieve elektronica. Hierdoor is de techniek nooit een doel op zich is, maar staat het altijd in dienst van het concept. 

Interactive Software


Wij ontwikkelen software voor verschillende systemen. Soms als onderdeel van het project, soms als opzichzelfstaand product. Zo maken wij o.a. ‘serious games’ voor het onderwijs en de zorg.

Kwaliteit


Wij maken duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten in Nederland. Hiervoor maken wij gebruik van zowel moderne als traditionele technieken en materialen.

Vraag naar de mogelijkheden