ZIEKENHUIS INRICHTING


Bij het inrichten van uw ziekenhuis wilt u een warme en comfortabele sfeer creëren waardoor patiënten zich op hun gemak voelen. Vooral voor kinderen is het belangrijk dat de ervaring van het ziekenhuis bezoeken geen negatieve is. Mede om deze reden heeft zowel het Maxima Medisch Centrum Veldhoven (MMC), Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam als het Beatrix Kinderziekenhuis er voor gekozen om een Nebula product op te nemen in hun inrichting.

Het ziekenhuis MMC te Veldhoven heeft de interactieve muur Nebula geplaatst in de wachtruimte van het ‘Vrouw Moeder Kind Centrum’. Bij de inrichting heeft men er bij stilgestaan dat zowel ouder als kind op deze manier ontspannen en met positieve energie de behandelkamer in gaat.

De interactieve muur is zo in het interieur verwerkt, dat het één wordt met de rest van de inrichting van het ziekenhuis. Naast de functie van vermaak, kan de Nebula uitstekend worden ingezet in behandelruimtes. Diverse spellen en activiteiten kunnen behandelingen binnen het ziekenhuis ondersteunen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen de inrichting van uw ziekenhuis? Neem dan contact met ons op, wij denken graag mee…

Vraag naar de mogelijkheden