GEHANDICAPTENZORG


Door de diversiteit aan spel- en activiteitmogelijkheden, het uitdagende karakter en het eenvoudige gebruik, kunt u bijvoorbeeld de Nebula, of de Nebula XS voor verschillende doelen binnen de gehandicaptenzorg gebruiken.

Innovatief materiaal voor de gehandicaptenzorg en activerende dagbesteding vind u bij NYOYN. Niet voor niets heeft NYOYN tijdens de Zorg en ICT vakbeurs zowel de innovatieprijs van de vakjury, als de publieksprijs gewonnen.

Gebruik de interactieve muur Nebula bijvoorbeeld als centrale plek, waar uw cliënten samen spelletjes kunnen doen, of de mooiste kunstwerken maken door met licht te tekenen. Rij er met de rolstoel voorlangs, raak de muur aan, en ervaar hoe hij reageert met licht en geluid.

Naast de Nebula, past ook de Nebula XS goed binnen de gehandicaptenzorg. De Nebula XS is een interactief Sensory Board dat reageert op aanraking. Wanneer je hem aanraakt zie je hoe de LED lichtjes zichtbaar worden. Beweeg je handen en speel met de lichteffecten die je hierdoor creëert of ervaar hoe je stem invloed heeft op de effecten. Laat uw cliënt in de gehandicaptenzorg bewegen, muziek maken, kleuren of genieten van de lichteffecten die ontstaan door het geluid dat de cliënt maakt. Daag uw cliënt uit op fysiek en mentaal vlak!

Vraag naar de mogelijkheden